OGSM Methode
Home/Business Strategy/OGSM Methode
OGSM: concreet bedrijfsplan op 1 A4

Ambitieuze ondernemers die een strakke koers naar succes durven en willen volgen kiezen voor ons succesvolle topprogramma: “Succesvol. Zakelijk en Online” .

OGSM methode: businessplan op 1 A4!

Met de OGSM-methode stellen we de heldere missie, visie en doelstellingen voor uw bedrijf op. Samen met u brengen we in kaart wie uw doelgroep nu precies is en welke behoefte uw doelgroep heeft.

Natuurlijk kijken we naar het landschap waarin u zich met uw product of dienst begeeft, we verwoorden uw merk- en toekomstbeeld en voeren een gedegen concurrentie-analyse uit. We brengen uw sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen in beeld (SWOT-analyse) . Ook de Unique Selling Points zetten we helder en duidelijk neer.

Om uw bedrijfsvisie (Objective) en doelen/doelstellingen (Goals) de komende één, drie of vijf jaar te behalen stellen we de noodzakelijke strategieën (Strategies) vast en de bijbehorende acties en meetpunten (Measures). Dit alles plaatsen we op 1 A4 in het koersplan, uw businessplan: de OGSM-methode.

Balanced Marketing. Balanced SEO. Balanced Conversion

Nu we voor uw bedrijf een scherp businessplan op 1 A4 hebben opgesteld weten we precies  hoe we uw product en/of dienst met uw nieuwe website aan de man moeten brengen. Uw nieuwe bedrijfswebsite sluit dan ook naadloos aan op uw bedrijfspropositie en de manier waarop u uw klanten binnenhaalt en aan u bindt.

Uw website wordt qua Marketing, SEO & Conversie net zolang bijgeschaafd tot deze helemaal uitgebalanceerd is. Balanced Marketing; Balanced SEO & Balanced Conversion dus.

Meten. Weten. Winnen.

Aan de hand van afgesproken doelen (KPI’s) en rapportages stellen wij u in staat zelf de voortgang van uw website te monitoren. Het Businessplan op 1 A4, de OGSM methode stelt u in staat om op ieder moment precies te weten waar uw bedrijf staat t.o.v. de bedrijfsdoelen die u wilt halen.

Ambitieuze ondernemers die een strakke koers naar succes durven en willen volgen kiezen voor ons succesvolle topprogramma: “Succesvol. Zakelijk en Online” . Nieuwsgierig geworden?

Kies nu ook voor “Succesvol. Zakelijk en Online”