Cases
Home/Cases
Portfoliowaaier Succesvolle websites

Sinds 2009 specialist in het creëren van Succesvolle Online Verkoop d.m.v. fraaie resultaatgedreven websites

Cases

Met het unieke concept van BrownFish van het combineren van SEO, Conversie én na oplevering het blijven optimaliseren van een nieuwe website boeken we veel succes voor onze klanten. Graag overtuigen we jou met gerichte en verschillende cases:

  • € 150.000 extra omzet met slechts 1 aanpassing
  • Topranking op vele miljoenen (!) zoekresultaten
  • 1ste positie Google met 30 zoekwoorden bij 1 klant
  • Topverkoop Jeany’s denim shoecovers
  • 949% groei unieke bezoekers

Case 1: € 150.000 extra omzet met slechts 1 aanpassing

Groei Online Leads

BrownFish kan, indien gewenst, na oplevering van een nieuwe website blijven optimaliseren. Veel van onze klanten kiezen daar ook voor. Naast optimalisatie adviseert BrownFish vanuit resultaten en cijfers. Daardoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van informatie die uit bezoekgedrag en Conversie voortvloeit.

Eén van de klanten van BrownFish krijgt te weinig leads op één van hun diensten. Deze klant trekt de conclusie dat er geen behoefte is. Ten onrechte, zo blijkt uit de cijfers en statistieken.

Vanuit de ‘achterkant’ van de website signaleert BrownFish dat een doelgroep niet benut wordt. Op advies van BrownFish wordt er een kleine, maar cruciale aanpassing doorgevoerd in de website. Benieuwd hoe wij met deze aanpassing in een half jaar tijd € 150.000 extra omzet hebben verdiend? Lees het nu in deze blog.

Case 2: Topranking op vele miljoenen (!) zoekresultaten

Ons eigen resultaat mogen we natuurlijk wél met naam en toenaam noemen. Dat doen we dan ook graag. We zijn er trots op.

‘Succesvol Online’ is onze business. Op deze zoekwoordcombinatie zit niet alleen een enorme hoeveelheid concurrentie. In Google vind je hierop vele miljoenen (!) concurrerende resultaten.

Ook wat betreft kwaliteit zit er een bijzonder zware concurrentie op. De absolute SEO-top van Nederland wil scoren op deze zoekwoordcombinatie. We zijn dan ook trots op de topranking in Google.

De gemiddelde concurrentie op de zoekresultaten van onze klanten zit op ongeveer 400.000 concurrerende resultaten. Je begrijpt dat wij overtuigd zijn dat wij op jouw zoekwoordcombinaties ook de absolute topranking voor je zullen behalen.

Case 3: 1ste positie Google met 30 zoekwoorden

SEO topranking Google

SEO Statistieken Google

Voor één van onze klanten in de reisbranche hebben we een effectieve website gemaakt. De afbeelding geeft de groei aan op SEO gebied voor ruim 73 (!) zoekwoordcombinaties. Er geldt: hoe donkerder de kleur bij een zoekterm, des te hoger de ranking en positie in Google.

Samengevat ranking in Google:

 • 1ste plaats op 30 zoekwoorden
 • 2e/3e plaats op 27 zoekwoorden
 • in de top 10 op 64 zoekwoorden

Het aantal bezoekers is niet alleen zeer hoog. Dit zijn nota bene precies de gewenste bezoekers uit de doelgroep met de gewenste behoefte. Kortom en erg belangrijk: hoge bezoekersaantallen met een zeer hoge conversiegraad van maar liefst 99%!

Case 4: Topverkoop Jeany’s denim shoecovers

Jeany's denim shoecovers HelpTeamWork

Het product Jeany’s is het uithangbord voor Stichting HelpTeamWork. Jeany’s zijn denim shoecovers (ook wel overschoenen genoemd) die gemaakt worden uit gerecycled denim en die je over je schoenen draagt om de vloer schoon te houden. Jeany’s worden veel gebruikt bij kinderdagverblijven.

Jeany’s hanteert ‘No budget Marketing’ (geen uitgaven aan marketing en tóch resultaat). De opdracht voor BrownFish was dan ook: creëer 2 pagina’s die zelfstandig Stichting HelpTeamWork Online landelijk in de kijker plaatsen en zorgen voor Online Leads en omzet. Inmiddels kunnen de vrijwilligers van Stichting HelpTeamWork het aantal bestellingen nog maar nauwelijks verwerken……….

Case 5: 949% groei unieke bezoekers

Groei Unique Visits

Voor een klant (sinds 2011) in consumentenproducten heeft BrownFish een nieuwe website gebouwd. Deze website verving hun oude reeds bestaande website. Deze nieuwe website werd geheel gericht op bezoek & Conversie.

De toename van het bezoekersaantal laat duidelijke winst zien. Die is verhoogd tot 949%. Het directe resultaat hiervan op de conversieverhoging (857%) zal je niet verbazen. Gevolg is dat de website is omgeturnd tot een zeer winstgevend verkoopkanaal.

Conclusie: Elk van deze cases tonen heel duidelijk de winst die met doelgerichte SEO (Zoekmachine Optimalisatie) en Conversie (bezoekers verleiden tot Online Verkoop) te behalen valt.

Wil je weten wat doelgerichte SEO & Conversie voor jou kan betekenen? Kom gerust langs, de koffie staat klaar.

Check nu de doelgerichte succesvolle aanpak
 • Explosieve groei aantal bezoekers uit jouw doelgroep

 • Forse toename aantal Leads & bestellingen

 • Substantiële verhoging Rendement

 • Signaleren nieuwe Online kansen