Over ons
Home/Over ons
Loading...

Over BrownFish

Sinds 2000 werkte ik, Folkert Visser, als sr. Business Consultant binnen grote bedrijven en organisaties. Daarbij maakte ik voortdurend de vertaalslag tussen klant, klantbehoefte en business. Precies deze dagelijkse training heeft mij geleerd om me continu te verplaatsen in doelgroep, behoefte en marketing…

Vanaf 2009 houd ik me met BrownFish bezig met Online verkoop. Geen webshops, maar verkoop via websites waarbij de basis van de website gebaseerd wordt op het AIDA-marketingmodel dat uitgewerkt wordt in doeltreffende SEO & Conversie. Ik merkte en ontdekte hierbij hoe goed fysieke verkoop met de daarbij behorende verkoop- en overtuigingstechnieken te vertalen zijn in Online Marketing en Online Sales. Met als resultaat een uitermate effectieve website die oogt als een ‘gewone website’.

De volgende persoonlijke karaktereigenschappen zie je terug in het werk van BrownFish:

  • Uitermate resultaatgedreven. Al sinds m’n jeugd ;-)….., bekijk mijn schaakresultaten maar eens.
  • “Underpromise & Overdeliver” Zowel qua resultaat, als tijd, als budget. Binnen ieder ICT-project. Binnen elke branche
  • Als mensen-mens lange termijn relaties opbouwen
  • Goed is nooit goed genoeg. Het kan en moet altijd beter. De perfecte instelling voor optimaliseren

Check mijn CV en recommendations in mijn LinkedIn-profiel of neem gewoon contact met ons op.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en het resultaat voor uw bedrijf?

Ontdek het nu hier
Ontdek het nu hier
BrownFish Folkert Visser HelpTeamWork
  • Ervaren sr. Business Consultant & Business Strateeg
  • Folkert Visser is als oprichter en voorzitter van Stichting HelpTeamWork nauw en scherp betrokken bij het bepalen en behalen van de doelstellingen m.b.t. de kinderen in Kenia en Gambia en HelpTeamWork als (non-profit)organisatie
  • BrownFish is als Maatschappelijk Betrokken Onderneming uiteraard één van de sponsoren van Stichting HelpTeamWork.