FAQ items aan het laden...

Iedere ambitieuze ondernemer met doelgerichte, betaalbare marketing Succesvol Online maken

BrownFish Online Marketing

Dwars tegen alle ineffectieve manieren van ‘mooie beloftes marketing’ ondernemers succesvol online maken. Dat is het persoonlijke doel van de eigenaar van BrownFish Online Marketing: Folkert Visser.

Folkerts trigger: de ‘mooie beloftes’

Ongeveer 10 jaar geleden startte hij met het ontwikkelen van websites voor klanten, zodat zijn klanten met hun bedrijf op internet aanwezig waren. Al snel bleek dat elke website die hij voor de klant maakte meer was dan alleen het visitekaartje van de klant: de website leverde de klant ook omzet en winst op.

Hij dacht toèn nog dat ook iedere ondernemer die de website niet bij BrownFish had afgenomen omzet haalde uit zijn website. Tot hij erachter kwam dat dat vreemd genoeg niet het geval was. Een paar ondernemersvoorbeelden die voorbij kwamen waarbij de omzet uit bleef:

  • Geen omzetstijging, zelfs geen waarneembaar extra websitebezoek, ondanks grote, dure campagnes met betaalde voetbalclub en een landelijke fastfoodketen
  • Grote online advertentie-campagnes die maandelijks veel geld kosten, maar desondanks nagenoeg niks opleveren
  • Regelmatige krantenadvertenties, maar geen extra opdrachten
  • Social Media campagnes op Facebook en Twitter zonder merkbare respons
  • Flyeren in grote steden met als opbrengst slechts 6 informatie-aanvragen

Een eye-opener: ondernemers haalden veel vaker dan ooit verwacht helemáál geen winst uit hun website. Zelfs niet uit hun kostbare Marketingcampagnes. Dit terwijl hen wel ‘mooie beloftes’ waren gedaan.

De missie van BrownFish

Folkert kan slecht tegen oneerlijkheid en onbetrouwbaarheid. Ook helpt hij graag mensen op weg naar beter. Net zoals hij sinds 2011 kansarme mensen buiten West-Europa helpt vanuit vrijwilligersorganisatie Stichting HelpTeamWork, zo helpt hij ook graag ondernemers met hun toekomst.

De teleurstellingen van de ondernemers die voortkwam uit de ‘mooie beloftes marketing’ was de aanleiding die hem heeft overtuigd van de noodzaak van zijn missie:

“iedere ambitieuze ondernemer met doelgerichte, betaalbare marketing Succesvol Online maken”

Succesvol Online Marketing

Ooit begon BrownFish met het leveren van topposities in Google als SEO-specialist. Om de missie van BrownFish en de belofte waar te maken levert BrownFish tegenwoordig ook de Business Strategie, met o.a. het doelgerichte product OGSM. En uiteraard verzorgt BrownFish de Conversie.

Samen met betrouwbare partners helpt BrownFish ambitieuze ondernemers om te worden wat iedere ondernemer graag wil worden: Succesvol Online. Dat kàn met dure Marketingcampagnes, maar dat is lang niet altijd nodig!

Met hartelijke groet,
Folkert Visser

Check de CV en recommendations van Folkert in zijn LinkedIn-profiel of neem gewoon contact met BrownFish op.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en het resultaat voor uw bedrijf?

Slimme Internet Marketing
Slimme Internet Marketing
BrownFish Folkert Visser HelpTeamWork
  • Folkert is uitermate resultaatgedreven. Al sinds z’n jeugd ;-)….., bekijk zijn schaakresultaten

  • Folkert: als mensen-mens lange termijn relaties opbouwen

  • Goed is nooit goed genoeg. Het kan en moet altijd beter. De perfecte instelling voor de SEO-expert en Conversie-specialist