FAQ items aan het laden...

Iedere ambitieuze ondernemer met doelgerichte, betaalbare marketing Succesvol Online maken

BrownFish Online Marketing

Dwars tegen alle ineffectieve manieren van ‘mooie beloftes marketing’ ondernemers succesvol online maken. Dat is mijn persoonlijke doel.

Mijn Trigger: de ‘mooie beloftes’

Ongeveer 10 jaar geleden startte ik met het ontwikkelen van websites voor de klanten, zodat de klanten met hun bedrijf op internet aanwezig zijn. Al snel bleek dat elke website die ik voor de klant maakte meer was dan alleen het visitekaartje van de klant: de website leverde de klant ook omzet en winst op.

Ik dacht toèn nog dat ook iedere ondernemer die de website niet bij mij had afgenomen omzet haalde uit zijn website. Tot ik erachter kwam dat dat vreemd genoeg niet het geval was. Een paar ondernemersvoorbeelden die voorbij kwamen waarbij de omzet uit bleef:

  • Geen omzetstijging, zelfs geen waarneembaar extra websitebezoek, ondanks grote, dure campagnes met betaalde voetbalclub en een landelijke fastfoodketen
  • Grote online advertentie-campagnes die maandelijks veel geld kosten, maar desondanks nagenoeg niks opleveren
  • Regelmatige krantenadvertenties, maar geen extra opdrachten
  • Social Media campagnes op Facebook en Twitter zonder merkbare respons
  • Flyeren in grote steden met als opbrengst slechts 6 informatie-aanvragen

Een eye-opener: ondernemers haalden veel vaker dan ik ooit had verwacht helemáál geen winst uit hun website. Zelfs niet uit hun kostbare Marketingcampagnes. Dit terwijl hen wel ‘mooie beloftes’ zijn gedaan.

Mijn missie

Ik kan slecht tegen oneerlijkheid en onbetrouwbaarheid. Ook help ik graag mensen op weg naar beter. Net zoals ik sinds 2011 kansarme mensen buiten West-Europa help vanuit vrijwilligersorganisatie Stichting HelpTeamWork, zo help ik ook graag ondernemers met hun toekomst.

De teleurstellingen van de ondernemers die voortkwam uit de ‘mooie beloftes marketing’ was de aanleiding die me heeft overtuigd van de noodzaak van mijn missie:

“iedere ambitieuze ondernemer met doelgerichte, betaalbare marketing Succesvol Online maken”

Succesvol Online Marketing

Ik ben ooit begonnen met het leveren van topposities in Google als SEO-specialist. Om mijn missie en belofte waar te maken lever ik tegenwoordig ook de Business Strategie, met o.a. het doelgerichte product OGSM. En uiteraard verzorg ik de Conversie.

Met BrownFish help ik ambitieuze ondernemers om te worden wat iedere ondernemer graag wil worden: Succesvol Online. Dat kàn met dure Marketingcampagnes, maar is lang niet altijd nodig!

Met hartelijke groet,
Folkert Visser

Check mijn CV en recommendations in mijn LinkedIn-profiel of neem gewoon contact met me op.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden en het resultaat voor uw bedrijf?

Slimme Internet Marketing
Slimme Internet Marketing
BrownFish Folkert Visser HelpTeamWork
  • Uitermate resultaatgedreven. Al sinds m’n jeugd ;-)….., bekijk mijn schaakresultaten

  • Als mensen-mens lange termijn relaties opbouwen

  • Goed is nooit goed genoeg. Het kan en moet altijd beter. De perfecte instelling voor de SEO-expert en Conversie-specialist