Goedkope website
Home/Nieuwe website/Goedkope website
Goedkope website

Goedkope website

U bent op zoek naar een nieuwe en goedkope website. Deze website wordt hét visitekaartje van uw bedrijf. Uw fraaie nieuwe website ziet er professioneel uit en onderscheidt zich t.o.v. uw concurrenten. En uiteraard is de uitstraling ervan strak modern en sluit deze aan bij uw huisstijl. Uw nieuwe website wordt daarmee hét online kanaal waarmee u in contact komt met uw klanten. In de digitale tijd van tegenwoordig érg belangrijk en niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Bij BrownFish kunt u al goedkoop uw fraaie nieuwe website laten maken. Deze is overzichtelijk en duidelijk zodat uw klanten makkelijk hun weg kunnen vinden. U kiest met ‘Informatief Online’ voor een professionele en goedkope website.

De ingrediënten van “Informatief Online”:

  • Gemakkelijk en toegankelijk Content Management Systeem (CMS)
  • Prachtige website o.b.v. fraaie CMS-templates
  • Unique Selling Points

U bent al ‘Informatief Online’ vanaf € 999,-

Meer weten over informatief online

Ook SEO topranking in Google?

U kunt ook een stap verder gaan en kiezen voor SEO (Zoekmachineoptimalisatie) in uw website. Uw nieuwe website met SEO staat dan in de top van Google. Uw website en daarmee uw producten komen onder de aandacht van een heel groot publiek. U kiest hiermee voor een website met SEO, het product ‘Snel Online’. Een goede stap richting uw online succes.

Meer weten

Snel Online

Laat uw kans op een goede SEO-ranking niet liggen!
Meer weten