SEO specialist

De SEO-specialist: het begin van jouw succes!

SEO specialist

Jij zoekt een SEO specialist, want jouw website wordt niet goed gevonden in Google. En dat wil je graag veranderen. Heel begrijpelijk. Pas als je SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachineoptimalisatie in je website goed voor elkaar is komen er grote aantallen bezoekers (traffic). Hoe beter je SEO, hoe meer bezoekers. Meer bezoekers betekent meer omzet. En dat wil jij als ondernemer natuurlijk niet missen!

Topranking Google alleen voor de ‘big boys’?

Als alles qua SEO optimaal is neergezet, dan krijgt jouw website zonder twijfel de toppositie in Google. Met goede SEO zit je gebeiteld qua investering én resultaat. Je vraagt je misschien af: “maar is dat wel mogelijk voor kleinere bedrijven?”.  Zeker weten!

Ook kleinere klanten denken soms dat ze nooit tussen de grote bedrijven kunnen komen. Ik zorg er altijd voor dat dat wel gebeurt. Goede, slimme SEO is de keyfactor. Klein of groot, het maakt niet uit. Het is écht mogelijk om tussen ‘de grote jongens’ te staan in Google. Of beter: er boven! Hoe cool is dat?

Belangrijke ingrediënten voor de SEO-specialist?

Een eerste begin is zoektermenonderzoek, zoekvolumeonderzoek en concurrentie-analyse. Daarna moet de websitestructuur en websitetechniek van jouw website gecheckt worden. Met contentmarketing wordt de inhoud van jouw website geoptimaliseerd.

  • zoektermenonderzoek
  • zoekvolumeonderzoek
  • concurrentie-analyse
  • websitestructuur verbeteren
  • websitetechniek verbeteren
  • contentmarketing
  • enz.

Daarnaast heb ik als SEO expert nog heel wat andere mogelijkheden om jouw website hoog te laten ranken in Google. Het is erg belangrijk dat álles klopt en op elkaar afgestemd is. Op deze manier kan Google goed ‘lezen’ om welke business het gaat. Hoe beter je dat voor elkaar hebt, hoe duidelijker het voor Google is en hoe hoger Google jouw website dus rankt.

Twee SEO smaken

Vraag advies aan mij als SEO specialist om goed op SEO te scoren. Natuurlijk kijk ik graag met je mee in je bestaande website om meer traffic te genereren. Soms kun je met een paar simpele tips en aanpassingen al winst boeken. Wil je geen SEO advies, maar wil je dat ik je als SEO specialist alle SEO-werkzaamheden uit handen neem? Dat kan natuurlijk ook. Schakel in beide gevallen de SEO expert in die zijn strepen meer dan heeft verdiend. Neem gerust vrijblijvend contact op. Of bel me. Ik denk graag met je mee.

  • Folkert Visser: SEO expert & Conversie specialist

  • ‘succesvol online’: nr. 1 ranking Google op tientallen miljoenen(!) zoekresultaten

  • ‘website met seo’: topranking Google op ca. half miljard (!!) zoekresultaten