SEO specialist
Home/SEO specialist
SEO specialist

Goede SEO is het begin van jouw succes!

SEO specialist

Jouw website wordt niet goed gevonden in Google. Je bent dus op zoek naar een SEO specialist. Heel begrijpelijk. Want als je SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachineoptimalisatie in je website goed voor elkaar is komen er bezoekers (traffic). En meer bezoekers betekent meer omzet. En dat is natuurlijk wat jij als ondernemer wilt!

Topranking Google alleen voor de ‘big boys’?

Als alles qua SEO optimaal is neergezet, dan krijgt jouw website zonder twijfel de toppositie in Google. Met goede SEO zit je gebeiteld qua investering én resultaat. Je vraagt je misschien af: “maar is dat wel mogelijk voor kleinere bedrijven?”.  Zeker weten!

Ook onze klanten denken soms dat ze nooit tussen de grote bedrijven kunnen komen. Wij zorgden en zorgen er altijd voor dat dat wel gebeurt. Goede, slimme SEO is de keyfactor. Klein of groot, het maakt niet uit. Het is écht mogelijk om tussen ‘de grote jongens’ te staan in Google. Of beter: er boven! Hoe cool is dat?

Wat zijn belangrijke ‘ingrediënten’ voor goede SEO?

Een eerste begin is zoektermenonderzoek, zoekvolumeonderzoek en concurrentie-analyse. Daarna moet de websitestructuur en websitetechniek van jouw website gecheckt worden. Met contentmarketing wordt de inhoud van jouw website geoptimaliseerd.

  • zoektermenonderzoek
  • zoekvolumeonderzoek
  • concurrentie-analyse
  • websitestructuur verbeteren
  • websitetechniek verbeteren
  • contentmarketing
  • enz.

Daarnaast heeft de SEO expert nog heel wat andere mogelijkheden om jouw website hoog te laten ranken in Google. Het is erg belangrijk dat álles klopt en op elkaar afgestemd is. Op deze manier kan Google goed ‘lezen’ om welke business het gaat. Hoe beter je dat voor elkaar hebt, hoe duidelijker het voor Google is en hoe hoger Google jouw website dus rankt.

Twee SEO smaken

Vraag advies aan de SEO specialist om goed op SEO te scoren. Wij kijken graag met je mee in je bestaande website om meer traffic te genereren. Soms kun je met een paar simpele tips en aanpassingen al winst boeken. Wil je geen SEO advies, maar wil je dat de SEO specialist je alle SEO-werkzaamheden uit handen neemt? Dat kan natuurlijk ook. Schakel in beide gevallen de SEO expert in die zijn strepen meer dan heeft verdiend. Neem gerust vrijblijvend contact op. We kijken graag met je mee.

Net als de meeste ambitieuze ondernemers meteen ook je omzet verhogen? Laat onze Conversie specialist met je meekijken en adviseren. En haal ook rendementen van minimaal 700%!

Liever toch meteen een hele frisse start met een compleet nieuwe website. De website die overzichtelijk is, professioneel én waar de SEO direct al optimaal in is verwerkt?

Check nu ‘Snel Online’
  • SEO specialist BrownFish: 10 jaar ervaring

  • In Google met ‘website met seo’: pagina 1 ranking tussen bijna half miljard (!!) zoekresultaten

  • In Google met ‘succesvol online’: pagina 1 ranking tussen tientallen miljoenen! zoekresultaten