Business Strategy
Vision without action is just a dream. Action without vision just passes the time. Vision with action can change the world.
Joel Barker

Business Strategy

Niet weten of je met je bedrijf op koers ligt. Je moet er niet aan denken! Toch is dat bij verrassend veel bedrijven het geval. Meestal doordat een heldere Business Strategy ontbreekt. Ontzettend jammer, want een bedrijf zonder heldere, concreet benoemde acties en doelen is als een stuurloos schip.
BrownFish staat voor een vaste, doelgerichte koers. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw koersplan en kompas. We stellen de heldere missie, visie en doelstellingen voor jouw bedrijf op 1 A4 op!

Jouw website sluiten we naadloos aan op jouw Business Strategy. De website wordt qua Marketing, SEO & Conversie net zolang bijgeschaafd tot deze helemaal uitgebalanceerd is. Balanced Marketing; Balanced SEO & Balanced Conversion dus.

Als Judoleraar ben ik breed georiënteerd. Ik heb te maken met recreanten of bijv. judoka’s met beperkingen. Maar ook met judoka’s met wedstrijdambitie. Ik wil graag met deze judoka’s een volgende stap maken: min. 2 podiumplekken NK, vòòr 2022.

Folkert heeft mij hierbij geholpen dit te concretiseren. Stap voor stap en in een kort tijdsbestek werd de huidige situatie doorgelicht. Ik werd getroffen door zijn scherpe analyse, waaruit bleek dat hij zich serieus had verdiept in mijn situatie en het judo. Dit was het moment waarop ik nog meer gemotiveerd raakte om samen met hem een goed plan te maken.

De taken werden verdeeld en iedereen werd op zijn/haar juiste plek neergezet. Met alle betrokkenen zijn gesprekken gevoerd ideeën verzameld en draagvlak gecreëerd. Dit heeft geleid tot veranderingen (andere invulling trainingen, meer samenwerking met derden en een andere verdeling van de verantwoordelijkheden).

De presentatie van het OGSM, het mij voortdurend voorhouden van een spiegel en vragen stellen maakte alles scherper. Ik ben er 100 procent van overtuigd dat hier het verschil is gemaakt en we ons doel gaan bereiken.

Engbert Flapper Judo ZwolleEngbert Flapper, Judo Zwolle