SEO expert nodig?

Mis geen kansen meer! Schakel een SEO-expert in

SEO expert

Als je wilt dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines, kan een SEO expert voor jou het verschil maken. Op dit moment heb je (te) weinig bezoek op je website en dat wil je graag veranderen. Je weet dat er mogelijkheden liggen en die wil je heel graag pakken. Nu mis je kansen….

Waarom websites niet goed gevonden worden in zoekmachines

Dat kan veel oorzaken hebben. SEO (organische zoekmachine optimalisatie) bestaat nl. uit meer dan 200 elementen. De samenhang van deze elementen bepaalt het succes van jouw website.

Misschien zit je met je website niet op de juiste zoekwoorden of zijn de zoekwoorden niet op de juiste manier in je website verwerkt. Misschien is je URL-structuur niet op orde, of zitten er essentiële fouten in de content of de techniek in je website. Enz.

Een ervaren SEO expert weet exact waar jouw succes te halen valt. Een goede SEO expert weet ook direct waar het laaghangende fruit hangt voor een eerste grote verbeterslag op SEO-gebied.

SEO/SEA of beide?

SEA is adverteren in Google (Google Ads). SEA is, naast SEO, ook een mogelijkheid om aandacht te krijgen voor jouw website. Je plaatst een advertentie en die wordt per direct én per toerbeurt met anderen, getoond in Google.

Als je kiest voor SEA kies je per definitie voor een wezenlijk andere richting dan wanneer je kiest voor SEO. Bij SEA ben je o.a. afhankelijk van je budget. Als je budget op is, dan is je website direct verdwenen uit de rankings óf je moet je budget verhogen.

Het budget wat je nodig hebt voor SEA is ook behoorlijk groter dan bij SEO. Je betaalt immers voor de expert die de Ads voor je regelt en monitort én je betaalt voor het Google-budget wat de expert nodig heeft om je Ads te plaatsen. Bij SEO is dat niet het geval. Je betaalt alleen voor de expert die het voor je regelt. Het SEO-budget is goed betaalbaar en elke maand hetzelfde. Je weet exact waar je aan toe bent.

Nog meer redenen…..

Daarnaast betekent SEA zonder sterke SEO: minder effectieve leads. Het is slim om eerst de goed doordachte én op de doelgroep gerichte SEO toe te passen in jouw website. Wanneer je daarna SEA gaat inzetten zal dat een aanzienlijk hoger leadspercentage opleveren.

Logisch ook. Door sterk SEO onderzoek is jouw website goed ingericht op jouw doelgroep. Als jouw doelgroep dus de informatie vindt die aansluit bij zijn verwachtingen zal dit leiden tot actie, zoals bijv. een aankoop of aanvraag. Vindt de doelgroep niet de juiste informatie, in het geval wanneer er dus geen sterke SEO is toegepast in je website, kost het je een click van je Google-budget die je niets oplevert.

Met SEO investeer je voor de lange termijn in je eigen portemonnee. Je investeert in effectieve leads. Met alléén SEA investeer je op de korte termijn, met een fors groter budget dan bij SEO, in minder effectieve leads.

SEO mét SEA kan ook

In sommige gevallen kan SEA, naast SEO, je helpen je business te pushen. Maar meestal is het niet eens nodig. Mocht het wel nodig zijn, dan helpen we je daar uiteraard ook graag mee. We zetten dan SEO in als solide en sterke basis en voegen daar gerichte SEA aan toe.

SEO experts

Waarom een SEO expert inschakelen?

Als je écht de ambitie hebt om te scoren in zoekmachines zoals Google op de lange termijn, is het noodzakelijk om de juiste stappen te zetten. Omdat SEO uit zoveel elementen bestaat is het cruciaal om een ervaren SEO deskundige aan de slag te laten gaan met jouw website.

Doordat onze SEO expert dagelijks bezig is met SEO weet hij exact waar het succes voor jouw website te halen valt. Hij is op de hoogte van alle nieuwe SEO-trends en weet precies waar hij op moet sturen.

Daarnaast weet een SEO expert ook wat je juist níet moet doen. Foute SEO toepassingen worden door Google afgestraft met strafpunten en dat is schadelijk voor SEO en dus voor je rankings. Dat kun je beter voorkomen.

Wat doet de SEO expert voor mijn website?

Eerst vindt er onderzoek plaats. En niet alleen het misschien bekende zoekwoordenonderzoek, maar onze SEO expert begint altijd, met een doelgroep onderzoek. Het vaststellen van de doelgroep waarop je je met SEO gaat richten. Het kan zijn dat je je doelgroep al messcherp hebt. Het kan ook voorkomen dat je nog zoekende bent en daarin wat hulp zou kunnen gebruiken. Een scherp beeld van je doelgroep zorgt voor doelgerichte SEO, die jou concrete én effectieve leads oplevert.

De stappen voor SEO optimalisatie

Daarna volgt een zoekwoordenonderzoek, zoekvolume onderzoek en concurrentieanalyse. Op deze manier weet de SEO expert exact waar op gemikt moet worden met jouw website. Ook neemt de SEO expert jouw website structuur en website techniek onder de loep. Samen met jou wordt daarna de Online Strategie voor jouw bedrijf of organisatie bepaalt. Uiteraard worden vervolgens zoveel mogelijk SEO elementen in jouw website geoptimaliseerd en geïmplementeerd.

De stappen op een rij:

  • Doelgroep onderzoek
  • Zoekwoorden onderzoek en zoekvolume onderzoek
  • Concurrentie analyse
  • Checken website structuur en website techniek
  • Bepalen online strategie
  • Optimalisatie SEO elementen in website

Na het goed neerzetten van een stevige SEO basis, is het van belang te blijven monitoren. SEO optimalisatie is een voortdurend proces. Bijsturen, upgraden, toevoegen enz. Tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is het uiteraard essentieel dat dit resultaat behouden blijft.

Google voegt regelmatig nieuwe (belangrijke) SEO elementen toe of doet wijzigingen. Als SEO expert blijven we op de hoogte van alle nieuwe SEO trends. Om te zorgen voor jouw topresultaat en online succes.

Freelancer SEO expert nodig?

Wat is een goede en vertrouwde SEO expert?

Dat is allereerst iemand die kan laten zien welke resultaten hij heeft behaalt. Check eens op de zoekterm ‘succesvol online’. De core business van BrownFish waarmee we al jaren in de top van Google staan. Vraag gerust ook naar onze andere overtuigende cases.

Een SEO expert die jou belooft dat het een kwestie is van een paar aanpassingen en snel resultaat, die kun je beter niet in dienst nemen. Het Google algoritme is nl. zo gebouwd dat het 3 tot 6 maanden duurt voordat je beweging ziet in rankings. SEO is, zoals gezegd, jouw investering voor de lange termijn.

In het verlengde daarvan moet je nooit geloof hechten aan beloftes over nr. 1 posities. Uiteraard zijn nr 1 posities wel het streven, maar deze beloftes kan geen enkele SEO expert 100% toezeggen. Het Google algoritme is simpelweg te complex om daar beloftes over te kunnen doen.

Alleen wat zoekwoorden toepassen in jouw website is ook geen goed idee. Een goede SEO expert doet vóóraf altijd een gedegen onderzoek, m.b.t. zoekwoorden, concurrentie, doelgroep analyse etc. Bij ons krijg je exact deze aanpak. De aanpak die werkt en die mooie resultaten laat zien bij onze klanten en bij onszelf.

Stel kritische vragen en volg je onderbuik gevoel. Een goede en vertrouwde SEO expert zal je haarfijn uit kunnen leggen hoe SEO werkt, hoe een goede structuur van een website in elkaar moet zitten. Tegelijkertijd kun je door het stellen van je vragen direct je gevoel laten spreken. Klink het logisch en kun je het volgen? Of krijg je een onderbuik gevoel? Bij ons ben je van harte welkom om al je vragen te stellen, zodat je met een goed gevoel ons de klus durft toe te vertrouwen.

Je vastzetten op jaar- of meerjarencontracten moet je beslist niet doen. Opzeggen, als je niet tevreden bent, moet toch op elk moment kunnen? Geen jaarcontracten bij ons, gewoon opzeggen wanneer jij dat wilt. Dus je snapt dat voor ons jouw website laten presteren van levensbelang is!

Behaalde successen

Laat je overtuigen door onze behaalde successen. Loop geen omzet meer mis, maar pak die prachtige kansen die er liggen. Ook voor jouw business. Kies ook voor doelgerichte en effectieve SEO in je website. De meest voordelige online marketing. Onze SEO expert helpt je heel graag om ook jouw website succesvol online maken!

  • Eigenaar BrownFish Folkert Visser: SEO en SEA expert & Conversie specialist

  • ‘succesvol online’: topranking Google op tientallen miljoenen(!) zoekresultaten

  • Eigenaar Folkert Visser is auteur op de beste Online Marketing platformen, o.a. bij Frankwatching