‘Succesvol Online’ = ‘meer omzet’. Bij meer omzet draait het om Conversie (en toepassen van verkooptechnieken). Maar het begint altijd met veel aandacht.

Beter gevonden worden. Je website met SEO dus. Hoe doe je dat, beter gevonden worden? Wat zijn de beste SEO tips? En wat is de beste SEO-aanpak? En “er is zoveel online concurrentie, daar kom ik met mijn bedrijf toch nooit tussen?!?”

Veel of weinig SEO concurrentie in Google doet er niet toe!

Veel of weinig concurrentie maakt niet veel uit. Da’s niet helemaal waar, natuurlijk. Iedereen snapt dat je met veel concurrentie nog beter je best moet doen voor de topranking in Google. En de topranking is nodig om voldoende online aandacht te krijgen. Hoe ik dan kan zeggen dat veel of weinig concurrentie niet uitmaakt? Bekijk het volgende voorbeeld eens.

SEO tips voor topranking website

Stel, je bent theaterregisseur en je wilt Succesvol Online worden. Hoeveel concurrerende resultaten In Google moet je dan verslaan om online in de top van Google te staan?

Zoeken op ’theaterregisseur’ levert in Google 216.000 resultaten op. Een toppositie tussen 216.000 resultaten klinkt voor veel mensen veel. Het is ook veel. Maar als je de geheimen van Google goed kent, je weet wat je wilt verkopen én je kent de concurrentie goed? Dan is het een stuk minder lastig.

Miljoenen online concurrenten verslaan met SEO

Ter vergelijking:

  • Succesvol Online‘, de kern van BrownFish Online Marketing, levert in Google ruim ‘hele vele’ miljoenen resultaten op.

succesvol online met topranking in Google

Ondanks het enorme aantal concurrerende resultaten hebben we hier toch de toppositie in Google. Een toppositie in ‘organische’ zoekresultaten! Organische zoekresultaten zijn de zoekresultaten waarvoor geen advertentiekosten zijn betaald! Maar topposities behaald op kwalitatieve en nette SEO. Het verschil met betaalde advertenties is dat deze organische zoekresultaten stabiel in de top staan. En dus niet gebaseerd zijn op het ‘wie betaalt het meest’-principe.

Toprank op bijna half MILJARD zoekresultaten?!!

  • Website met SEO‘, het begin van aandacht voor je product/dienst, is voor BrownFish Online Marketing één van de belangrijkste zoekwoordcombinaties.

Ondanks de ‘hele vele’ honderden miljoenen, bijna half miljard! resultaten in Google ook hier een toppositie in Google. Check zelf maar in Google; vul de zoekterm ‘website met seo’ in en kijk wat het resultaat is.

Conclusie m.b.t SEO tips

Winnen van enkele 100.000’en zoekresultaten is prima te doen. Ook van miljoenen resultaten. Okay. SEO is natuurlijk ’n complex vakgebied. Maar het is net als met Chinees, als je het beheerst is het best simpel eigenlijk! Let op: jouw toppositie in Google is een heel mooi en belangrijk begin. Maar vergis je niet het is de Conversie die leads binnenhaalt!

Welke zoektermcombinaties zijn voor jouw business belangrijk? En hoeveel online concurrentie zit hier nu eigenlijk op? Lukt het jou, net als ‘hele vele’ andere ondernemers niet om hier belangrijke aandacht op te krijgen in Google? Of wil jij ook weten hoe je hiervoor de absolute toppositie kunt behalen in Google? Pas dan doelgericht de 14 beste SEO tips toe.

Vind je het nog steeds lastig of is dit gewoon niet jouw cup of tea? Aarzel niet en vraag ons gewoon om je met SEO advies te ondersteunen. Ik ben benieuwd welke ondernemers met ambitie ik hiermee kan helpen! Bel via 038-7850326 of mail via: